Muziek

Muziek dorpsfeest 2020

Zangduo MAJA
Playbackshow m.m.v. all round D.J’s J en P

2015

Presentatie playback en muziek Kris Jager (www.krisjager.nl).

Allround Feestzanger:

Allround Zanger/Feestzanger Kris Jager, een ras live artiest geboren in Groningen, is uw zanger voor elk feest, party of evenement. Kris is één van die zeldzame zangers die gevarieerd kan zingen en zodoende een heerlijk feestavond verzorgd voor een betaalbare prijs. Bruiloft, trouwerij, huwelijk, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, carnavalsfeest, studentenfeest, buurtfeest of andere party’s.

2015

Daylight superband (www.daylightsuperband.nl).

De coverband die u zoekt
Deze professionele band staat garant voor een optreden met swingende muziek. Daylight is geen band die voornamelijk de nieuwste hits uit de top 40 speelt maar de nadruk ligt altijd op de nummers die het goed doen op een feest. De grootste hits van de afgelopen decennia komen voorbij en ook Nederlandstalige nummers, zowel feest als pop, staan natuurlijk op het programma.

Daylight Superband speelt door de juiste repertoirekeuze goed in op de sfeer van het feest. De sets staan dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet Daylight keer op keer weer in te slagen!

De band bestaat uit zes personen waaronder een zanger en een zangeres zodat een breed repertoire gespeeld kan worden. Uitbreiding met een drie mans blazerssectie is ook mogelijk.